Cecilia Lagersvärd

Guidespråk

Tyska/Deutsch/

Engelska/English/

Svenska/

Jag har arbetat som guide i Stockholm med omnejd i över 25 år. Idag är jag auktoriserad Stockholmsguide, Skärgårdsguide, Runriketguide (vikingguide), Postvägsguide, föreläsare och reseledare.

Vet ni redan vad ni vill se och besöka? Eller har ni ingen aning alls? Det spelar ingen roll, jag hjälper er att sätta ihop ett program som passar just er!

Jag genomför alla typer av guidningar och skräddarsydda arrangemang. Vandringar, cykelguidningar, buss- och båtturer av varierande slag, kajak- och Segway-turer, båtturer med RIB-båt, privat yacht eller ett sekelskiftesfartyg för grupper av varierande storlek. Även tematurer, föredrag, team building, technical visits, studieresor och lantbruksresor står på repertoaren.

Jag tar med mina gäster till stadens berömda sevärdheter likväl som okända smultronställen. Jag utforskar även gärna stadens yttre omgivningar som t.ex. den Kungliga Nationalstadsparken, Hagaparken, Fjäderholmarna, Skärgården och även andra besöksmål i Södermanland och Uppland, t.ex. Uppsala, Sigtuna, Trosa, Mariefred, Vaxholm, Dalarö.

Jag är en mångsysslare med en mångfacetterad bakgrund både när det gäller arbete och studier. Mina år som utlandssvensk och mina akademiska studier i flera olika ämnen har också utvecklat min yrkesutövning. Men, framförallt är det möten med människor som inspirerar mig mest, för det är i dialogen det händer!

Låt mig visa er min hemstad, välkomna till Stockholm!

Skattetyp

A-skatt

F-skatt