Natalie O’Sullivan

Guidespråk

Engelska/English/

Svenska/

Välkommen! Jag heter Natalie och är auktoriserad Stockholmsguide sedan 2011. Efter att jag arbetat inom turistbranschen i Stockholm under flera år kände jag ett stort behov av att dela med mig av min kärlek till Stockholm, inte bara genom sitta bakom ett skrivbord och sy ihop program för någon annan att utföra, utan genom att faktiskt vara ute i fällt och träffa kund och vara en del av upplevelsen.

Jag brinner för mötet mellan människor och i min mening är det bästa sättet att uppleva ett land genom mötet med entusiastisk lokalbefolkning, som kan berätta roliga sanningar och samtidigt ge insikt om landets historia och traditioner. Ofta kan de också tipsa om bra restauranger och barer.

Sedan guideutbilningen har mitt intresse för Stockholm och Skandinavien vuxit sig starkare och idag driver jag OURWAY Tours. Tillsammans med kollegor skapar vi minnen för gäster med olika nationaliteter genom guidade turer i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Om jag har tur, kanske så även för dig!? Varmt välkommen!

Telefon: 070-770 79 60

Alternativ telefon 08-410 773 30

E-post natalie@ourwaytours.com

Skattetyp

F-skatt